Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Clauza de confidentialitate in domeniul videochat

Multe fete, atat din tara cat si din strainatate isi doresc sa ajunga modele de videochat chiar daca de multe ori nu recunosc. Totusi, majoritatea dintre ele au cateva retineri si o anumita frica de ce vor spune oamenii despre jobul lor, de ce vor spune parintii, vecinii, colegii sau cunostintele. Si tocmai din cauza acestui lucru, ele prefera sa sufere in tacere si sa isi doreasca doar sa ajunga model de videochat dar sa nu faca nici un pas pentru a-si realiza visul.

Acesta este si motivul prinipal pentru care confidentialitatea in videochat este un criteriu foarte important pentru modelele incepatoare si toate studiourile de videochat profesionale sau nu, trebuie sa le asigura acestora discretie suta la suta si multe alte avantaje care vin la pachet cu aceasta profesie.

In general, fiecare studio de videochat Iasi in parte are propriile sale secrete pentru pastrarea confidentialitatii modelelor dar si a membrilor fideli ale acestora. Asta pentru ca exista mai multe moduri prin care le poti asigura confidentialitatea fetelor. Printre cele mai bune metode de asigurare a secretizarii datelor personale ale modelelor de videochat se numara –

Programe de securitate licentiate

In cazul in care modelele din Romania nu isi doresc ca parintii, rudele, prietenii, vecinii sau cunostintele sa afle ce meserie au ele, pot vorbi cu reprezentantii studioului de videochat unde lucreaza pentru ca acestia sa baneze IP-ul admiratorilor din Romania. Mai exact, pe platformele pe care modelele lucreaza nu pot intra persoane care au resedinta in tara noastra.

Contractul de munca

Majoritatea studiourilor de videochat din tara sau din strainatate le asigura modelelor in contractul de munca si o clauza unde nu se mentioneaza meseria pe care ele o practica. Asadar, daca din greseala contractul de colaborare este uitat la indemana persoanelor neavizate, ele vor vedea ca tu de fapt esti doar model si nu un model de videochat.

Sisteme performante de securitate

Serverele studiourilor de videochat, indiferent daca acestea sunt profesionale sau nu sunt foarte bine securizate si ele nu pot fi sparte de hackeri. Toate informatiile de pe servere sunt criptate si securizate total.

Nickname-ul

Orice model de videochat are propriul sau nickname sau pseudonim. Astfel, orice fata poate sa isi aleaga orice nume isi doreste, atat timp cat crede ca i se potriveste cu rolul pe care il joaca in fata fanilor pe care ii are online.

Machiajul, coafura si stilul vestimentar, joaca si ele un rol important

In orice studio de videochat, indiferent daca acesta este profesional sau doar la inceput de drum in acest domeniu, cu siguranta ca exista in spate o echipa de make-up care se ocupa cu mare atentie de machiajul modelelor. De asemenea exista oameni care le ajuta sa adopte un stil vestimentar potrivit rolului pe care il joaca dar si o coafura cu ajutorul careia poate sa nu le recunoasca nimeni. De altfel, perucile sunt la ordinea zilei in orice studio de videochat, perucile in culori ciudate precum verde, roz bonbon sau mov.

In concluzie, daca iti doresti sa devii model de videochat si iti este frica sau rusine de ce vor spune parintii, rudele, vecinii, cunostintele sau prietenii, nu trebuie sa iti faci nici o grija deoarece studioul de videochat la care lucrezi se va ocupa si de acest aspect. Te asteptam la studioul nostru VixenStudio daca vrei sa afli mai multe amanunte in legatura cu confidentialitatea pe care ti o putem oferi daca lucrezi la noi online ca si model de videochat!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?