Anno Creative Studio

Nullam varius porttitor augue id rutrum. Duised vehicula magna at magna tempus rhoncus then. Maecenas quis lobortis elit, nec faucibus augue.

Phasellus pellentesque mi ut mauris volutpated pellentesque. Donec id leo efficitur, bibendumed, consectetur ex.

Our Social Profile

Cum sa atragi ca model de videochat mai multi membri fideli

Cu cat ai mai multi admiratori fideli, cu atat castigurile tale vor fi mai mari! Asta este regula principala in videochat! Toate modelele online, indiferent daca ele activeaza profesional in tara sau in strainatate, sunt constiente de faptul ca trebuie sa isi pastreze o perioada cat mai lunga de timp, daca nu pentru totdeauna, fanii pe care ii iau pe pagina lor de profil, indiferent de caracterul pe care il au ei, de nationalitate, de religie sau de modul in care se comporta cu ele.

Orice model de videochat trebuie sa aiba multa rabdatoare cu admiratorii pe care ii are, sa se descurce conversational cu ei si sa ii faca pe acestia sa isi doreasca sa poarte o conversatie in privat cat mai lunga zilnic. Cu toate acestea exista cateva tertipuri la care trebuie sa apelezi daca iti doresti sa ai cat mai multi membri activi pe pagina ta de profil.

In primul rand, trebuie sa stii ca la fel ca orice top model de pe podiumuri si modelele de videochat trebuie promovate cu ajutorul portofoliilor pe care le au. Aceste portofolii sunt realizate de catre persoane specialiste din studiourile de videochat care se axeaza in principal pe fotografiile si videoclipurile modelelor, toate actualizate saptamanal. Tocmai de aceea este bine sa te angajezi intr-un studio de videochat Iasi profesional care iti poate oferi si updatarea la timp a portofoliului pe care il ai.

Ce reprezinta de fapt un portofoliu de videochat?

Portofoliul de videochat este de fapt cartea de vizita a modelului. Mai exact, acesta este un CV care se imparte in trei parti – un intro, cateva poze si cateva videoclipuri. Intro-ul este de fapt o introducere si este foarte importanta pentru portofoliul modelelor. Aceasta introducere reprezinta de fapt prezentarea modelului printr-un text in care acesta spune cateva lucruri despre el. Pentru a avea o introducere ca la carte, aceasta trebuie facuta de o persoana care stie cu adevarat arta scrisului.

Urmatoarele doua parti, pozele si videoclipurile sunt realizate in sedinte foto – video profesionale, unde modelele de videochat adopta diferite stiluri vestimentare, unele elegante, altele chic sau trendy. De asemenea, in aceste sedinte foto machiajul lor este unul profesional dar au si o coafura pe masura rolului pe care il joaca. Deci, portofoliul este cel mai important mod prin care tu ca si model de videochat online care activezi atat in Romania cat si in strainatate iti poti atrage mai multi membri si implicit iti poti mari conturile bancare.

Nu doar portofoliul este important daca vrei sa iti maresti castigurile ca si model de videochat ci si prezenta pe care o ai in mediul virtual! Astfel, daca tu ca si model de videochat intri online doar de doua sau trei ori pe saptamana, cu siguranta ca nici conturile tale bancare care nu vor fi pline iar tu vei incerca sa supravietuiesti de la o zi la alta.

In videochat este foarte important ca prezenta online sa fie cat mai ridicata si mai ales sa fii prezenta pentru membrii tai la orele de varf si in zilele de weekend sau de sarbatoare legala, atunci cand ei sunt liberi si pot intra online. Mai ales daca esti un model de videochat la inceput de drum in aceasta meserie, prezenta ta online trebuie sa fie cat mai ridicata posibil.

In concluzie, atat portofoliul cat si prezenta online sunt criterii foarte importante pentru ca tu ca si model sa iti poti atrage cat mai multi admiratori pe pagina ta de profil. In plus, in acest mod in fiecare zi vei acumula din ce in ce mai multa experienta dar vei fi si mai populara pe platformele de videochat din tara sau din strainatate. Astfel, pas cu pas, prin aceste metode simple ai avantajul de a-ti crea proprii tai membrii stabili dar si de a capata cat mai multa experienta in aceasta profesie.

Echipa VixenStudio te asteapta si pe tine sa ni te alaturi daca vrei sa ajungi un model de videochat de succes si implicit sa faci multi bani!

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact
1
πŸ‘‹ Ai intrebari?
πŸ‘‹ Buna!
Ai intrebari?